Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Dziwny Error

Devila

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie chce prosić o pomoc iż mam problem z grą WarZ rok temu w tę grę grałam bez problemu lecz potem zrezygnowałam z gry i teraz po roku czasu postanowiłam zagrać ponownie,pobrałam nowy laucher gry i mam nieznany error,próbowałam juz wszystkiego co znalazłam w necie lecz nic nie pomogło. Zależy mi na tej grze według znajomych co w nia graja lata wychodzi jak bym miała problem z plikamy po 5 dniach zmudnej zabawy aby znaleść problem niewiem juz co robić. Koledze dałam pasy gdyż stwierdziłam że możliwe że umnie coś faktycznie nie tak i może u niego pujdzie i okazało się że u niego działa, u innego znajomego wyskoczył ten sam błąd z plikami logując sie na moim końće mam screne z tym błędem pierwszy pokazuje okienko błędu potem pokazane jest te samo okienko gdzie klikłam w niebieski napis na tym błędzie czyli was.... ten pierwszy zaraz co jest pod tym opisem błędu 142mb w nawiasie co pisze prosze pomuszcie z góry dzieki pozdrawiam^^

post-1046057-0-94395400-1384375375.jpg

post-1046057-0-23783400-1384375408.jpg

Opublikowano

Próbowałeś robić reinstall gry?

Hej tak i nic to nie dało,wyłanczałam juz też samą zapore windouse sama a potem razem z antiwirusem,odinstalowywałam też ten program punBuster czy jakoś tak i instalowałam na nowo,usuwałam też pliki które mogły też zakłucać grę i nic to nie dało wszystkie te informacje z neta wziełam co inni mieli te problemy ale im np. pomogło mi nie :(

Opublikowano

Jaka specyfikacja komputera?

Wiem już że to nie wina specyfikacji kompa bo mam wszystko dobre ale znajomy doszedł że mam problem z plikiem aticfx32.dll on znajduje się w dysku C folder Windous i też w trakcie instalacji WarZ wyskakuje mi jak chce zainstalować directx to że mam nowszą wersję na kompie i instalacja niejest wymagana a na kompie mam directx 11. Ten aticfx32.dll to jest to sterownik tego mojego directx-a i to on najwidoczniej niepozwala połączyc sie z serwerem gry

Opublikowano

Jak to zrobić bo niewiem czy oto chodzi bo próbowałam pobrać directx 11 taki jaki mam w kompie i go zainstalowac na nowo ale niedało sie ponieważ już jest w kompie, a jeżeli nie oto chodzi to prosze napisz jak to zrobic lub napisz czy idzie usunąć directx-a i zainstalować na nowo bo wiem że to sterownik systemowy. A jeszcze taka sprawa kolega jak sprawdzał plik w windous to okazało sie że on tego pliku co pisałam od direct-a niema wogóle i gra mu działa a jak wgrał sobie ten plik co umnie oznacza bład to gra mu wten sam sposób nie działała a jak usunął ten plik to gra mu zaczeła działać i normalnie niewiem co juz robić oco kaman bo najlepszym rozwiązaniem by było usunąc directx z kompa ale chyba bez restartu wystemu windous sie nieda chyba????. Aha jeszcze jedno jak ja usunełam ten plik z kompa co zawadza to wyskoczył mi błąd że karta grficzna niechce współpracować.

Opublikowano

Chodzi o to że odrazu jak włączasz grę wyskakuje ci ten crash? chodzi o to że ci się w ogóle nie włącza? czy chwilke poczekasz i ci się pojawia ten error?. Spróbuj najpierw Odinstalować Infestation, usunąć wszystkie pliki związane z Infestation (wyszukać i usunąć) także te w dokumentach bo te w dokumentach się nie usuwają po odinstalowaniu.

Jak nie zadziała spróbuj tego:

1. Spróbuj ponowie uruchomić komputer
2. Spróbuj uruchomić launcher w trybie administratora
3. Spróbuj wyłączyć Anti-Virusa
4. Spróbuj wyłączyć UAC W7:

http://windows.microsoft.com/en-us/windows-vista/Turn-User-Account-Control-on-or-off

5. Spróbuj uruchomić grę w trybie zgodności z windows xp.
6. Spróbuj całkowicie odinstalować grę i zainstalować ponownie.

(Jeśli odinstalujesz: Gra nie przyjmuje nowych ustawień Kiedy odinstalowałeś, sprawdź, czy usunięto folder "C: użytkownicy / Dokumenty / Arktos", jak to jest w przypadku gdy ini znajduje się Jeśli nie, to usuń go ręcznie, a następnie ponownie zainstaluj. .)

7. Sprawdź, czy masz najnowsze sterowniki dla swojego systemu. ****
8. Upewnij się, że masz najnowsze aktualizacje systemu Windows. ***

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...